IFE er en MEGET akutell bedrift for oss realister og en bedriftprestenasjon du ikke gjør gå glipp av! Meld deg på her, så ses vi ;)

Hei!
Mandag 24. mars kl 1615 kommer fire representanter fra IFE, Institutt for Energiteknikk, til UiB og Auditorium 1 for å fortelle hvilke arbeidsmuligheter IFE som bedrift kan tilby deg. IFE rekrutterer bredt innen realfagene, så dette er en bed.pres du virkelig ikke vil gå glipp av.

Litt om bedriften: IFE er en internasjonal forskningsstiftelse for energi- og nukleærteknologi. Stiftelsens hovedformål er på ideelt og samfunnsnyttig grunnlag å drive forskning og utvikling innenfor energi- og petroleumssektoren, og å ivareta nukleærteknologiske oppgaver for Norge. IFE arbeider for et mer klimavennlig energisystem basert på fornybar og CO2-fri energi. 

Fagområder: "Energi og Miljø", "Kjernekraft og Atomsikkerhet", "Materialteknologi", "Menneske og Teknologi", "Nukleærteknologi og Helse", og "Olje og Gass".

Synes du det blir for sent og heller vil hjem og kose deg med en god middag og en kald øl, er det en heller dårlig unnskyldning. IFE slår på stortrommen, og spanderer både pizza, øl, vin og brus.

Påmelding skjer på http://www.bit.ly/ifeuib2014 Vel møtt!