Da er det igjen tid for å nominere forelesere til Foreleserprisen. Forelesere fra IFT har vunnet denne prisen tre ganger, med Pawel Kosinsi i fjor! Det kan være veldig variasjon blant forelesere og vi ønsker og fremme de som gjør en utmerket jobb for oss studenter.

I år er det nye regler som sier at man ikke bare kan nominere én foreleser med også en undervisningsgruppe bestående av flere undervisere. Det er også mulig og nominere en tidligere prisvinner, dersom det har gått mer en 5 år siden prisvinneren vant sist. Dette er mulig forutsatt at prisvinneren har vist en annen utmerket prestasjon, enn det som prisvinneren vant prisen for sist gang. Vinneren vil bli annonsert på høstsemesteret 2015.

Synes du din foreleser er den beste, og inspirerer til faglig engasjement hos studentene?
Nominer denne/disse personen(e) til foreleserprisen innen 20 mai.
Nominasjonen kan gjøres ved å følge denne linken.